U wilt graag aan de slag?

Wij zijn Flincl.

Een nieuwe werkgever in Nederland. Kom eens met ons praten. Als medewerker van Flincl kunt u voor langere tijd aan de slag bij een van onze inleners. Inleners die zich, net als Flincl, niet blindstaren op uw vooropleiding of werkervaring, maar kijken naar uw motivatie en de toegevoegde waarde die u als uniek persoon meebrengt.

Ons werkgebied is breed en onze branches en werksoorten divers, tot HBO niveau. Wij hebben werk in de regio’s Noord- en West Brabant tot in Zeeland, maar ook in Alkmaar en omgeving. En wij zijn groeiend!

Hoewel werken voor veel mensen een belangrijke plek inneemt, snappen wij als geen ander dat er in het leven van onze medewerkers ook andere zaken spelen waarmee rekening moet worden gehouden. Bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk, zorg voor de (klein)kinderen, zorgen met betrekking tot uw financiële situatie, of mogelijk zorgen rondom uw gezondheid. Allemaal zaken waar wij als werkgever rekening mee willen houden, zodat we de kans op een langdurige samenwerking met elkaar vergroten.

Kennismaking

Regelmatig organiseren wij kennismakingsbijeenkomsten waar wij u graag alles vertellen over Flincl, onze werkwijze en vooral wat Flincl als werkgever voor u kan betekenen. Heeft u al een persoonlijke uitnodiging ontvangen? Bevestig uw komst hieronder. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wel belangstelling? Meld u hieronder aan. Een e-mail sturen of bellen met 088 007 44 40 mag natuurlijk ook. U bent van harte welkom.

Heeft u een
uitnodiging?

Bevestig hier
uw komst

U bent
uitgenodigd,
maar verhinderd?

Verzet hier
uw afspraak

U wilt graag
een bijeenkomst
bijwonen?

Kijk hier voor
dagen en tijden